Close

Access Bars®

Access Bars®

Access Bars®

Een behandeling van je Access Bars® activeert je bewustzijn. Door het nalopen van je Bars, zo noem je deze behandeling, worden oude overwegingen, overtuigingen, gedragspatronen verwijderd. Hierdoor ontstaat ruimte. Ook wordt je bewustzijn geactiveerd. Je wordt je bewust van keuzes, mogelijkheden, kansen.

Een behandeling wordt als weldadig en zeer ontspannend ervaren. Het effect van een behandeling kan worden vergeleken met wat er gebeurt als een steen in het water wordt gegooid. Het water spat op en heel veel luchtbelletjes komen zacht bruisend, moeiteloos omhoog. Dit geeft een verfrissend effect. Ook wordt het effect van een bars behandeling wel omschreven dat er als het ware een sluier wordt opgetild en na een behandeling dingen opeens duidelijker worden.

 

Hoeveel Bars behandelingen zijn er nodig, vraag je je misschien af? Tja, dat is voor iedereen verschillend. Voor sommige mensen is 1 x genoeg en anderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Iedereen is verschillend en heeft unieke ervaringen in het leven. Welk effect merk je (na 1 x)  en wat wil je veranderen in je leven?

De keuze is aan jou…

Access Bars®

 

Jeannette Lemmens voert de Access Bars behandeling uit bij de Energiepraktijk. Zij vergelijk je hoofd met de harde schijf van je computer. Er bestaan 32 verschillende staven, die je kunt onderverdelen in o.a. geld, lichaam, vreugde, creativiteit en seksualiteit. Al je gedachten en overwegingen, emoties en houdingen worden hier opgeslagen.

Een Access Bars behandeling – bij Energiepraktijk in Anna-Paulowna – activeert je bewustzijn. De practicioner creëert ruimte oor oude overwegingen en gedragspatronen te verwijderen. Bezoekers ervaren de behandeling als weldadig en zeer ontspannend en merken vaak na 1 x al een verschil.

 

 

Een gemiddelde behandeling kost € 47,50 en die duurt ongeveer 75 minuten. Bekijk hier de overige tarieven.

 

Wat wil jij voor verandering in beweging zetten?

access bars